Home / Världen / Storbritannien avbryter utsläppsplanerna när infektionen ökar

Storbritannien avbryter utsläppsplanerna när infektionen ökar– Vi måste vara medvetna om att spridningen av coronavirus nu påverkar möjligheten att öppna företag, utställningar och större sportevenemang. Vi kommer inte längre att kunna göra detta från och med den 1 oktober, säger Johnson.

– Jag inser att våra idrottsförbund är viktiga för många i vårt land och jag arbetar hårt med ministrarna för att hitta ett sätt att hjälpa dessa klubbar.

Den brittiska regeringen har meddelat att 25 till 33 procent av arenakapaciteten kan vara öppen för allmänheten från och med den 1 oktober. Detta kommer dock inte att vara fallet. Supportrar är inte tillåtna på arenor över hela Storbritannien.

På grund av Den enorma ökningen av fall av koronavirus i Storbritannien innebär att lagmästerskapen på Manchester Speedway kommer att flyttas till den europeiska kontinenten.

“Vi måste se till att toppförare från alla sju deltagande länder kan gå med, vilket tyvärr inte längre är möjligt i Storbritannien på grund av förändrade resebegränsningar och karantänbestämmelser”

;, säger Paul Bellamy från IMG i ett pressmeddelande.

Tävlingen kommer att äga rum från 24 till 25 oktober, men platsen har ännu inte fastställts.

Istället är Manchester värd för VM nästa år.

De deltagande nationerna är Sverige, Ryssland, Polen, Australien, Danmark och Tjeckien samt Storbritannien. Förra året vann Ryssland finalen mot Polen.


Source link